top of page

faq / ofte stilte spørsmål

Blir dette din første tatovering? Eller lurer du bare på hvordan prosessen fungerer? Nedenfor finner nyttig info og svar på ofte stilte spørsmål.

 studio

hvor holder dere til?

Studio ligger sentralt til på Frogner i Oslo. Ca 5 minutter gange fra Nationaltheatret og 5 minutter fra Solli plass. 

hvordan er åpningstidene deres?

Vi har ikke faste åpningstider, og holder åpent kun etter avtale.

kan jeg ta med en venn til timen min?

Vi er et mindre studio, og setter pris på en rolig atmosfære for oss og våre kunder. Derfor ser vi helst at du kommer alene til timen din.

hva er aldersgrensen deres?

Vi har 18-års aldersgrense, uten unntak.

booking

hvordan booker jeg en time?

For å booke time hos oss, kontakt oss gjennom forespørselsskjemaet under siden "Booking". Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan :)

hva vil tatoveringen koste?

Pris på tatovering avhenger av flere faktorer, blant annet størrelse, type stil, plassering og tidsbruk. Vi trenger derfor en detaljert beskrivelse av ideen din for å kunne estimere en pris. Kontakt oss gjennom forespørselsskjemaet vårt for et prisestimat. 

hvor lang ventetid er det?

Ventetiden varierer utifra tatoveringen du skal ha, og hvilken artist du ønsker å booke time hos. For større prosjekter bør man beregne en ventetid fra 1-2 mnd, for mindre prosjekter har vi ofte ledig før :)

før timen

hva bør jeg gjøre før tatoveringstimen?

Å tatoveres kan være en påkjenning på kroppen, så det viktigste er at du er frisk og i god form. Få en god natts søvn, spis nok før du kommer, og ha gjerne med snacks og drikke for lengre sessions. Sørg også for at huden er ren, eksfoliert og fri for selvbruning/spraytan.

hva skal jeg ha på meg?

Ha på deg løse klær som gjør det lett å komme til der tatoveringen skal være. Det kan lett bli litt blekksøl, så vi anbefaler ikke å ha på seg favorittskjorta :) 

får jeg se designet før timen?

Vi sender ikke ut design før timen. Artisten vil lage et design basert på dine ønsker, eventuelle justeringer kan gjøres sammen når du er i studio. Trenger du hjelp til å planlegge designet ditt kan du gjerne booke en gratis konsultasjonstime gjennom forespørselsskjemaet.

andre spørsmål

er det vondt?

Ja, litt :')  Det er veldig individuelt, og smerten oppleves forskjellig fra person til person. Men de fleste synes heldigvis det ikke er så ille!

hvordan etterbehandler jeg tatoveringen min?

På timen din vil du få all nødvendig info om hvordan du etterbehandler tatoveringen. Vi anbefaler at du unngår bading og direkte sollys på tatoveringen de første 3-4 ukene. 

selger dere gavekort?

Ja! Send oss en mail på contact@after-hours.no så hjelper vi deg.

bottom of page